Náměstí 2018 - PKM / The Shadows Revival

Náměstí 2018 - PKM / The Shadows Revival

Letní cyklus koncertů na náměstí 3. května před Besedou

Další pohodové odpoledne na náměstí před Besedou, tentokrát s PKM - Partou kroměřížských muzikantů. Skupina ostřílených hudebníků, zpočátku hrajících pro radost sobě a k pobavení kamarádů v hospůdkách či na zahrádce, měla v repertoáru bigbítové a raně rockové skladby z 60. let, jak se v té době hrávaly na zábavách a tzv. čajích. Na základě zájmu publika (a také pamětníků těch akcí) postupně přicházely nabídky na veřejná vystoupení. V současnosti PKM působí na koncertních akcích hlavně na Kroměřížsku, ale znají je i posluchači ve Zlíně.

PKM hrají ve složení Vladimír Malý – kytara, Zdeněk Mojžíš – klávesy, Karel Marcoň – basová kytara, Adam Blanarovič – bicí. Hostem kapely je Karel Mišurec, herec Městského divadla Brno a beatový bubeník z dob pověstných Čajů o páté…

A jak již z názvu kapely vyplývá, uslyšíme v neděli na náměstí kromě hitů Beatles, Olympic, George & Beatovens a řady dalších poprvé také skvělé instrumentální pecky britské hudební legendy The Shadows... :-)

Vstup volný. Občerstvení zajištěno.

UPOZORNĚNÍ: Koncerty se konají pouze za příznivého počasí. Organizátor si vyhrazuje právo na změnu programu, zrušení akce, nebo její předčasné ukončení.

Délka akce: 120 minut
Datum lokální premiéry: 8. červenec 2018

Informace o akci a jejím konání