SLZA ~ Holomráz Tour 2018

SLZA ~ Holomráz Tour 2018

Koncert v rámci Holomráz Tour 2018 + afterparty!

Součástí podzimního turné Holomráz Tour 2018 je koncert v Otrokovické BESEDĚ. * Nenechte si ujít výjimečný koncert se skvělým zvukem i světelnou show! *

SLZA = Lukáš Bundil a Petr Lexa. Skupina o sobě dala poprvé vědět na podzim roku 2014, kdy veřejnosti představila debutový singl Lhůta záruční, který se záhy stal hitem a zařadil se mezi nejúspěšnější videa na YouTube.

LUKÁŠ BUNDIL (kytara). Zakládající člen skupiny Slza. Narodil se roku 1986 v Aši, po střední škole odešel do Prahy, kde žije dodnes. Byť byl ke hře na kytaru veden odmalička, vážně začal cvičit až ve věku, kdy ostatní se cvičením končí, tedy v osmnácti letech. Jako studiový i koncertní hráč spolupracoval s řadou interpretů (např. Olga Lounová, David Deyl, Xindl X). Vystudoval techniku na ČVUT.

PETR LEXA (zpěv). Narodil se roku 1991 v Českých Budějovicích. V šesti letech se začal věnovat herectví a dva roky nato dostal první roli na scéně Otáčivého hlediště v Českém Krumlově. Od šestnácti let se věnuje hudbě, převážně zpěvu a hraní na klávesy. Roku 2012 se zúčastnil první řady soutěže Hlas ČeskoSlovenska, kde se umístil mezi 24 nejlepšími zpěváky. Fanoušci mohou znát Petra také v rolích Hoggyho v komických skečích na YouTube nebo jako Petra Dvořáka z TV seriálu Přístav.

SLZA na textech spolupracuje s Ondřejem Ládkem, známým jako Xindl X. Nejznámější písně - Lhůta záruční, Celibát, Katarze, Léto lásky, Holomráz, Na srdci...

Bezprostředně po koncertu SLZY proběhne autogramiáda. Koncert je navíc doplněn speciální afterpárty - diskotékou v kinosále BESEDY. Bavit vás bude za mixážním pultem známý MAJKL DJ. :-)

Vstupné na celou akci včetně afterpárty v předprodeji á 350 Kč, v den akce 390 Kč.

***** KONCERT NA STÁNÍ ***** /Místa k sezení ve velkém sále pouze v přísálí a na balkoně./

Délka akce: 300 minut
Datum lokální premiéry: 19. říjen 2018

Informace o akci a jejím konání