Dunajská Streda 21. 3. 2020 * ZRUŠENO *

Dunajská Streda 21. 3. 2020 * ZRUŠENO *

* ZÁJEZD JE ZRUŠEN *

DŮLEŽITÉ INFO:

Zakoupené vstupenky (místenky) do autobusu, prosím, vracejte po znovuotevření Otrokovické Besedy v TIC - zde vám budou vyplaceny peníze v plné výši. *

---

Oblíbený zájezd do termálních lázní. *

Nástupní místa: 5:30 Otrokovice Společenský dům a 5:40 MHD náměstí u BESEDY. Rezervace míst, popř. další info v TIC nebo na telefonním čísle 571118103. *

THERMAL PARK Dunajská Streda využívá termální vodu s vysokou koncentrací minerálních látek z vrtu, vyvěrajícího z hloubky 1.600 metrů, její teplota dosahuje až 57 °C.

Pro návštěvníky, kteří si chtějí užít blahodárné účinky této termální vody, nabízí lázně relax na absolutně nové úrovni. Sedací část relaxačního bazénu s horkou léčivou vodou byla rozšířena o nové pohodlné sedací plochy. Celé prostředí bazénu dostalo příjemný jižanský charakter s přátelskými teplými barvami.

Ve wellness bazénu se nacházejí chrliče, vodní děla, jeskyně s vodopádem, zrychlovací kanál, masážní lehátka i perličková koupel. Při wellness bazénu se nachází menší krytý plavecký bazén a jeden malý bazének pro nejmenší. Léčivé účinky vysoce mineralizované termální vody si mohou návštěvníci užít v kryté Rotundě, která má také vnější část, kam se dá vyplout.

Délka akce: 900 minut
Datum lokální premiéry: 21. březen 2020

Informace o akci a jejím konání