Stetson & Bourbon XIV

Stetson & Bourbon XIV

14. ročník mezinárodního Visegrádského festivalu blues a jižanského rocku.

STETSON AND BOURBON ***

Hlavní hvězdou festivalu bezesporu bude britská skupina GARY MOORE TRIBUTE BAND, v jejímž čele stojí kytarista JACK MOORE, syn předčasně zesnulého kytarového velikána GARYHO MOORA. Jeho hráčské kvality jsou s otcovými plně srovnatelné, a to nejen v písních z jeho repertoáru.

Ve velkém sále dále vystoupí nová domácí „superskupina“ LIVIN FREE , kterou v roce 2018 jako svůj autorský projekt založil skvělý zpěvák a hráč na klávesové nástroje JAN HOLEČEK, brzy se přidal legendární baskytarista VLADÍMÍR GUMA KULHÁNEK a poté i kytarista Tomáš Frolík a bubeník Michael Nosek.

Kapela havířovského kytaristy Petra Kubíčka PBK BLUES BAND se v Besedě představí v ojedinělém česko – polském projektu TRIBUTE TO NALEPA, věnovaném předčasně zesnulé legendě polského blues, Tadeuszi Nalepovi.

Přehled účinkujících uzavírá talentovaný zlínský kytarista a zpěvák FILIP VÍTŮ. Ten zahraje i ve Stetson baru. Vše tradičně zarámují klobouky stetson, vůně bourbonu a jižanská kuchyně.

Festival se uskuteční pod záštitou starostky města Otrokovice Hany Večerkové a je spolufinancován městem Otrokovice a Zlínským krajem.

-----

PROGRAM:

--> velký sál

20:00 FILIP VÍTŮ (CZ)

20:30 PBK BLUES BAND – „Tribute To Nalepa“ (CZ, PL)

22:00 LIVIN FREE (CZ)

23:30 GARY MOORE TRIBUTE BAND feat. JACK MOORE (GB, PL)

--> Stetson bar

19:00 FILIP VÍTŮ / další hudební bloky v přestávkách mezi vystoupeními ve velkém sále

MALÝ WHISKY FESTIVAL – ochutnávka kvalitních bourbonů a whisky (Petr Křenek)

-----

Vstupné: 250 Kč v předprodeji / 300 Kč v den akce

Předprodej zahájíme 1. 9. 2021

-----

Délka akce: 360 minut
Datum lokální premiéry: 23. říjen 2021

Informace o akci a jejím konání