Náměstí 2021 - Kouřová clona + Kochta Band

Náměstí 2021 - Kouřová clona + Kochta Band

6. ročník letních koncertů na náměstí před Besedou

Další dvojkoncert v rámci cyklu Náměstí 2021 bude ve znamení dravosti, rockových tónů a rytmů a také spojením dvou generací hudebníků. KOUŘOVÁ CLONA je vlastně zavedený a známý pojem - studentská kapela z "Lesňáku" (zrodila se v prostorách Gymnázia Gottwaldov někdy na konci roku 1985...) bavila své příznivce již před třemi desítkami let. Před dvěma roky ale nová parta studentů - muzikantů založila kapelu pod původním názvem /se svolením otce - zakladatele :-) / a v nové sestavě naskočila na rockovou vlnu, ovlivněnou skupinami šedesátých a sedmdesátých let... Kouřová clona 2021: Martin Lysoněk, kytara, zpěv, Martin Lapčík - basová kytara, zpěv, Jan Stržínek - klávesy, Jan Julínek - bicí.

KOCHTA BAND je dávno již zlínskou legendou. V čele s kapelníkem, kytaristou, skladatelem, zpěvákem a hlavně performerem v jedné osobě, Petrem "Kochtou" Kochaníčkem, působí na zdejší hudební scéně již od roku 1993. Repertoár, v naprosté většině autorský, je směsicí rocku, blues i popu s náznaky jazzu či alternativy. Vtipné texty doplňuje pódiová show dle možností prostoru, kde právě kapela vystupuje. Kochta band má za sebou pestrou muzikantskou historii, koncertování o víkendech po klubech a festivalech celé Moravy (včetně těch jazzových), ale i vystoupení v Praze, či koncerty na turné po francouzském Romans.

Současné složení: Petr Kochta Kochaníček, kytara, zpěv, Radim Rybass Rybníček, basová kytara, Pavel Mašek, kytara, Roman Šufi Gerža, bicí, Milan Tmelda Rábek, zpěv, percuse, tanec

-----

Občerstvení zajištěno. Vstup volný.

Délka akce: 240 minut
Datum lokální premiéry: 29. srpen 2021

Informace o akci a jejím konání