Stetson & Bourbon XV

Stetson & Bourbon XV

Sobota 22. 10., 19.00

15. ročník mezinárodního Visegrádského festivalu blues a jižanského rocku.

---

STETSON AND BOURBON ***

Hlavními hvězdami budou letos domácí legenda MICHAL PROKOP se svým TRIEM (Michal Prokop, kytara zpěv, Jan Hrubý, housle a Pavel Marcel, kytara) a THE STEEPWATER BAND z USA, skvělý představitel nové generace jižanského rocku.

Na hlavní scéně vystoupí dále výborní slovenští „jižani“ ŽALMAN BROTHERS BAND (zahájí festival stejně jako před patnácti lety) a polská kapela SILESIAN HAMMOND GROUP, která patří k tomu nejzajímavějšímu, co se na bohaté scéně našich severních sousedů v poslední době „urodilo“. Zlínský kraj budou reprezentovat originální valašští ogaři - „jižani“ STETSON, kteří ve stejnojmenném festivalovém baru oslaví třicetiletí své existence křtem nového alba „Dajte jim kapky“

Ve Stetson baru, gastronomickém centru festivalu, proběhne také tradiční ochutnávka whiskey a bourbonu.

Festival se uskuteční pod záštitou starostky města Otrokovice Hany Večerkové a generální konzulky Polské republiky v Ostravě Izabelly Wollejko-Chvastowicz a je spolufinancován městem Otrokovice, Zlínským krajem, Slovenským institutem v Praze a grantovým programem Partnerství OSA.

----

PROGRAM:

--> velký sál

19:00 ŽALMAN BROS. BAND (SK)

20:30 SILESIAN HAMMOND GROUP

22:00 MICHAL PROKOP TRIO (CZ)

23:30 THE STEEPWATER BAND (USA)

--> Stetson bar

18:30 STETSON (CZ) – další hudební bloky v technických přestávkách mezi vystoupeními ve velkém sále. Křest nového alba „Dajte jim kapky“ k 30. výročí kapely.

MALÝ WHISKY FESTIVAL – ochutnávka kvalitních whisky a bourbonů (Petr Křenek)

----

Vstupné: v předprodeji 400 Kč / v den akce 450 Kč

----

Délka akce: 360 minut
Datum lokální premiéry: 22. říjen 2022

Informace o akci a jejím konání