Imortela MetalFest

Imortela MetalFest

IMORTELA METALFEST se vrací do Otrokovic!

Po roční covidové pauze se osmý ročník rock-metalového open-air festivalu vrací do domovských Otrokovic. Minulý ročník se z důvodu rekonstrukce domácího areálu konal v Žopech u Holešova. Přestože tamní areál patří k nejatraktivnějším v kraji, nebyl tento krok pro festival příliš šťastný – proto se pořadatelé rozhodli, vrátit akci na rodnou hroudu. A tak se 25. června pódium v rybářském areálu na Štěrkovišti rozezní tvrdým, ale melodickým soundem více či méně známých, převážně regionálních kapel a revivalů.

Představí se pět hudebních skupin. Kapela Fireball, složená ze zkušených zlínských muzikantů, pluje na vlně hard rocku 70. – 90. let. Brněnská melodic-metalová Rosa Nocturna publiku převypráví poutavé příběhy v širokém hudebním spektru od power metalu, přes balady až po epické symfonie s prvky filmové hudby. Pořádající melodic-metalová kapela IMORTELA kromě známých hitů nechá návštěvníky nahlédnout také pod pokličku své nové tvorby. Jako první z revivalových uskupení vystoupí pánové z Motörgang s nabídkou titulů heavy metalové ikony Lemmyho Kilmistera a jeho legendárních Motörhead. Závěrečnou show předvede Absolute Bon Jovi Revival - cílem této hudební formace je především věrná interpretace Bon Jovi a jejich nejslavnějších hitů z osmdesátých a devadesátých let.

Na své si tak přijdou milovníci nejen tvrdého rocku a metalu, ale i kultovních skladeb známých mezi posluchači napříč všemi věkovými kategoriemi.

-----

* IMORTELA METALFEST 2022 * line-up:

FIREBALL (hard rock / Zlín) 19:00–19:45

ROSA NOCTURNA (symphonic metal / Brno) 20:15–21:00

IMORTELA (melodic metal / Otrokovice) 21:30–22:15

MOTÖRGANG (Motörhead tribute / Vyškov) 22:45–23:30

ABSOLUTE BON JOVI REVIVAL (Bon Jovi Tribute / Němčice nad Hanou) 00:00-01:00

-----

Na místě je zajištěno kompletní občerstvení po celou dobu akce.

Vstupenky v předprodeji na webu Smsticket.cz za 160 Kč. Vstupné na místě 200 Kč.

-----

Délka akce: 360 minut
Datum lokální premiéry: 25. červen 2022

Galerie

Informace o akci a jejím konání