Stetson & Bourbon XVI.

Stetson & Bourbon XVI.

Sobota, 21. 10., od 19.00 hod., vstupné v předprodeji 400 Kč / na místě 450 Kč

16. ročník mezinárodního Visegrádského festivalu blues a jižanského rocku.

---

Bar Beseda bude otevřen od 18.00 hod.

---

Program 16. ročníku festivalu připomene padesát let od vydání jednoho z nejvýznamnějších LP českého rocku "Kuře v hodinkách" v provedení FLAMENGO Reunion Session. Kapela, kterou tvoří vedle původních členů Flamenga, Pavla Fořta (kytara) a Vladimíra „Gumu“ Kulhánka (baskytara), Jan Holeček (Hammond B3, zpěv), Jiří „Zelí“ Zelenka (bicí, vokály) a Vladimír Boryš Secký (saxofon a flétna, vokály) zahraje nejen kultovní skladby z „Kuřete“, ale i novinky.

Britskou blues rockovou současnost představí trio kytaristy a zpěváka DANNYHO GILESE. Otrokovice budou prvním městem ve střední Evropě, kde poprvé zahrají španělské southern rockové hvězdy, kapela MONTANA STOMP. Bluesové kořeny budeme hledat s brilantní dvojicí PTASZEK - BUŽMA (foukací harmonika – zpěv), kteří to rozjedou nejen na hlavní scéně, ale i ve Stetson baru.

V tomto gastronomickém centru festivalu, proběhne také tradiční ochutnávka whisky a bourbonu pro kterou znalec Petr Křenek připravuje řadu specialit.

Festival se uskuteční pod záštitou starostky města Otrokovice Hany Večerkové a je spolufinancován městem Otrokovice, Zlínským krajem a grantovým programem Partnerství OSA.

---

PROGRAM:

--> Velký sál

19.00 PTASZEK & BUŽMA

20.00 MONTANA STOMP

21.30 FLAMENGO Reunion Session

23.00 DANNY GILES TRIO

--> Stetson bar

V době technických přestávek hraje PTASZEK & BUŽMA.

MALÝ WHISKY FESTIVAL – ochutnávka kvalitních whisky a bourbonů (Petr Křenek)

---

Délka akce: 360 minut
Datum lokální premiéry: 21. říjen 2023

Informace o akci a jejím konání